Over Stijnen


Een bedrijf met passie voor het vak

Stijnen is een bedrijf met passie voor het vak.
Wij willen het altijd beter doen.

Wij gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Dat zijn geen loze kreten voor ons.

Wij besteden veel tijd en energie aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij verwachten ook van iedereen die hier werkt dat zij zich blijven ontwikkelen. Dat vereist ook een flexibele houding van iedereen binnen het bedrijf.

Flexibiliteit komt niet alleen van de medewerkers maar ook van het management.

De no-nonsense mentaliteit

Bij Stijnen houden we niet van arrogantie. Wij zijn een familie bedrijf, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. Je weet waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. We maken van ons hart geen moordkuil. Maar we hebben wel aandacht en respect voor iedereen in het team. We willen met z’n allen een mooi resultaat neerzetten. En die resultaten moeten voor zich spreken.

Hier doen wij het voor

Stijnen richt zich vooral op de zakelijke markt. Voor de zakelijke markt kunnen wij grote en kleine projecten van A tot Z uitvoeren. Vanaf advies, engineering tot aan installatie en onderhoud. Wij specialiseren ons daarbij op veilige en betrouwbare watervoorzieningen.

Voor de particuliere markt zijn wij met name gespecialiseerd in energie zuinige installaties. Dit zijn de complexere installaties. Met deze installatie worden woningen zo energiezuinig dat nul op de meter binnen handbereik komt.

Waar wij echt goed in zijn


Stijnen is gespecialiseerd in waterleidingtechniek en duurzaamheid

Water is de bron van leven. Het is daarom ook noodzakelijk dat water uit de kraan schoon en veilig is. Water legt een lange weg af voordat het uit uw kraan komt. Het is daarom ook van levensbelang dat de weg die het water aflegt door alle leidingen zonder gevaren is. Stijnen zorgt ervoor dat de installatie aan de juiste eisen voldoet om tot een veilige installatie te komen.

Duurzaamheid; een hippe term of een noodzakelijke oplossing? Wat ons betreft het laatste. Traditionele energiebronnen raken nu eenmaal uitgeput en worden daardoor ook nog eens duurder. Als je bij Stijnen werkt, werk je aan een groenere wereld.

Maak kennis met jouw nieuwe collega’s

Op een leuke manier werken aan jullie teamspirit

Het team is het meest kostbare bezit van Stijnen. Een ijzersterk team met ruimte voor vele talenten en karakters. Een team dat er staat voor elkaar, dat dingen bespreekbaar maakt en houdt. Om iedere dag weer de best mogelijke prestatie te leveren.

Hoe ziet een werkdag bij Stijnen er uit


‘Je staat er nooit alleen voor bij Stijnen’

We beginnen de dag altijd in de kantine met een bakkie koffie. Even bijkletsen en het werk voor die dag bespreken. De monteurs laden daarna de bus in en gaan naar het werk.

De meeste klanten zitten in Rotterdam, Den Haag en Leiden. Maar het komt ook wel voor dat we naar Roosendaal of Bergen op Zoom moeten. Het grootste deel van het werk is binnen een straal van 20 kilometer van Vlaardingen.

We werken veel voor de zakelijke klanten zoals NS, Sanifair en Strukton. Maar zo af en toe gaan we ook naar particuliere klanten. Die afwisseling maakt het ook extra leuk.

Houd je van afwisseling in het werk? Dan ben jij bij Stijnen aan het goede adres. Het is nooit saai. Je komt bij bedrijven met grote installaties. Maar de badkamer van de particulier doen wij ook. Wij staan voor vakwerk. Groot of klein.

Regelmatig hebben wij de nodige uitdagingen op het werk. Gelukkig sta je er dan nooit alleen voor. Je kan altijd een beroep doen op je collega’s. Ook staan ze op kantoor je altijd met raad en zonodig met daad bij. Als het nodig is zijn ze in no-time ter plekke.

Na het werk gaan we weer terug naar de zaak. De monteurs helpen elkaar met het uitladen van de bus. Daarna praten we nog even na over het werk en gaan weer tevreden naar huis.