Groei jij met ons mee?

 

Houd jij van afwisseling in jouw werk en wil je groeien?

 

Meer weten?

Werken bij Stijnen

Voor vakmensen die van afwisseling houden

Meer weten?

Drie redenen om bij Stijnen te gaan werken

Loodgietersbedrijf Stijnen is een ambitieus bedrijf. Wij willen groeien en daarom hebben wij meerdere vacatures. En dat willen we doen met al onze medewerkers. Wij steken daarom veel tijd in jouw ontwikkeling en de ontwikkeling van het team.

Team

Je werkt zelfstandig. En toch ben je onderdeel van een team. Een team dat voor elkaar klaar staat. Een team dat kwaliteit wil leveren.

Leren & Ontwikkelen

Bij Stijnen kan je verder ontwikkelen. Je gaat aan de slag met je eigen ontwikkelplan waar je ook goede begeleiding bij krijgt.

Vrijheid

Bij Stijnen krijg je veel vrijheid. Je gaat zelfstanding aan de slag. Maar er staat altijd een team klaar om je te helpen.

De no-nonsense mentaliteit

Bij Loodgietersbedrijf Stijnen houden we niet van arrogantie. Wij zijn een familie bedrijf, waar eerlijkheid en betrouwbaarheid voorop staan. Je weet waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak. We maken van ons hart geen moordkuil. Maar we hebben wel aandacht en respect voor iedereen in het team. We willen met z’n allen een mooi resultaat neerzetten. En die resultaten spreken voor zich.

Hier doen wij het voor

Stijnen richt zich zowel op de zakelijke als de particuliere markt. Voor de zakelijke markt kunnen wij grote en kleine projecten van A tot Z uitvoeren. Vanaf advies, engineering tot aan installatie en onderhoud. Wij specialiseren ons daarbij op veilige en betrouwbare watervoorzieningen.

Voor de particuliere markt doen wij al het reguliere onderhoud. Wij onderscheiden ons echter op het gebied van energiezuinige installaties. Met deze installatie worden woningen zo energiezuinig dat nul op de meter binnen handbereik komt.

Over Stijnen

Loodgietersbedrijf Stijnen is een bedrijf met passie voor het vak. Wij willen het altijd beter doen.

Wij gaan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zijn geen loze kreten voor ons.

Wij besteden veel tijd en energie aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij verwachten ook van iedereen die hier werkt dat zij zich blijven ontwikkelen. Dat vereist ook een flexibele houding van iedereen binnen het bedrijf.

Flexibiliteit komt niet alleen van de medewerkers maar ook van het management.

Waar wij echt goed in zijn


Stijnen is gespecialiseerd in waterleidingtechniek en duurzaamheid

Water is de bron van leven. Het is daarom ook noodzakelijk dat water uit de kraan schoon en veilig is. Water legt een lange weg af voordat het uit uw kraan komt. Het is daarom ook van levensbelang dat de weg die het water aflegt door alle leidingen zonder gevaren is. Loodgietersbedrijf Stijnen zorgt ervoor dat de installatie aan de juiste eisen voldoet om tot een veilige installatie te komen.
Duurzaamheid; een hippe term of een noodzakelijke oplossing? Wat ons betreft het laatste. Traditionele energiebronnen raken nu eenmaal uitgeput en worden daardoor ook nog eens duurder. Als je bij Stijnen werkt, werk je aan een groenere wereld.

Nieuwsgierig of het loodgietersvak wat voor jou is?


Heb jij niet de vereiste opleiding of ervaring maar wel de juiste instelling?

 
 

Maak kennis met jouw nieuwe collega’s

Op een leuke manier werken aan jullie teamspirit

Het team is het meest kostbare bezit van Loodgietersbedrijf Stijnen. Een ijzersterk team met ruimte voor vele talenten en karakters. Een team dat er staat voor elkaar, dat dingen bespreekbaar maakt en houdt. Om iedere dag weer de best mogelijke prestatie te leveren.

Hoe ziet een werkdag bij Stijnen er uit


‘Je staat er nooit alleen voor bij Stijnen’

We beginnen de dag altijd bij de werkbank met een bakkie koffie. Even bijkletsen en dan de bus inladen en naar het werk.

De meeste klanten zitten in Rotterdam, Den Haag en Leiden. Maar het komt ook wel voor dat we naar Rozendaal of Bergen op Zoom moeten. Het grootste deel van het werk is binnen een straal van 20 kilometer van Vlaardingen.

We werken veel voor de zakelijke klanten zoals NS, 2theLoo en Strik-Strida. Maar zo af en toe gaan we ook naar particuliere klanten. Die afwisseling maakt het ook extra leuk.

Houd je van afwisseling in het werk? Dan ben jij bij Stijnen aan het goede adres. Het is nooit saai. Je komt bij bedrijven met grote installaties. Maar de badkamer van de particulier doen wij ook. Wij staan voor vakwerk. Groot of klein.

Regelmatig hebben wij de nodige uitdagingen op het werk. Gelukkig sta je er dan nooit alleen voor. Je kan altijd een beroep doen op je collega’s. Ook staan ze op kantoor je altijd met raad en zonodig met daad bij.

Na het werk gaan we weer terug naar de zaak. We helpen elkaar met het uitladen van de bus. Daarna praten we nog even na over het werk en gaan weer tevreden naar huis.

Vacatures bij Stijnen


Loodgieter gezocht!

Als monteur bij Stijnen ga je zelfstandig aan de slag met onderhoud en installatie van gas-, water,- en cv-installaties. Je moet hierbij denken aan kleine en grote installatie in woningbouw, maar vooral ook bij bedrijven.

N.B. Ben jij in opleiding en wil je een BBL of BOL opleiding volgen in combinatie met werken bij Stijnen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus meld je snel aan.

Jij krijgt:

 • Diverse opleidingsmogelijkheden
 • Een fulltimebaan van 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een salaris tot € 3000,–bruto/maand

Jij bent:

 • In het bezit van minimaal MBO niveau 2 installatietechniek
 • Bereid tot het volgen van een opleiding om je technische kennis te vergroten
 • In het bezit van een rijbewijs B
 • Flexibel, gemotiveerd en betrouwbaar
 • Iemand die service en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan

Altijd leuk en veelzijdig werk

Laat je gegevens achter voor een nadere kennismaking


  's Morgens's Middags's AvondsIn het weekend

  Energieweg 25  |  3133 EC Vlaardingen  |  010 – 4346200  |  info@loodgietersbedrijfstijnen.nl

   

  privacybeleid